Подібні новини
Осінній вернісаж. Гастрономічні смаки українців
Музейна робота –це не лише наукові дослідження, побудова виставок, проведення лекцій, а й веселі, цікаві та захоплюючі майстер-класи. Продовжуючи нову «смачну» рубрику «Традиційні страви подолян» від Хмельницького обласного краєзнавчого музею, наукові співробітники разом із вихованцями та педагогами Центру реабілітації «Родинний затишок» вирішили покулінарити та поексперементувати, а саме приготувати своїми руками одну із страв осіннього врожайного […]
Наші «Комашині історії» тривають!
До квесту-гри, яка допомагає розсекретити більше інформації про комах, доєдналися 6-класники ліцею №7! Приємно, що ентомологічний «перелаз», яким курирували заступник директора з наукової роботи Н.Мовчан, завідувач відділом природи Н.Мальована та науковий співробітник С.Крижановська, не тільки викликали інтерес у наших учасників, але й додав гарного настрою!
Подорож Хмельниччиною
Позаду НМТ та гаряча випускна пора. Учні ж із Запоріжжя у супроводі старшого наукового співробітника музею Катерини Данилової подорожували Хмельниччиною. Юнаки та дівчата дивувалися красі та величі Бакотської затоки і Дністровському каньйону, старовині Сатанова, унікальному місту Кам’янець на Поділлі, і, звичайно, майже 600-річним Хмельницьким. Вражень та емоцій – вдосталь. Бажаємо українській молоді легкого старту в […]