Хмельницький обласний краєзнавчий музей Адреса: Хмельницький вулиця Подільська, 12
Музей сьогодні: зачинено +38 0382 762 340 +38 068 529 25 49

Новини

Святкові будні

Святкові будні
icon:arrow-back

«Актуальні комунікаційні стратегії та практики діяльності музеїв у сучасних умовах» – тема семінару для директорів, зберігачів фондів та наукових співробітників музеїв ТГ Хмельниччини, що провели науковці методичного музейного центру, яким є Хмельницький обласний краєзнавчий музей.

 Спікерами з важливих актуальних питань за кураторства директора, заслуженого працівника культури України Олени Брицької щодо покращення музейної комунікації на прикладі діяльності свого музею стали заступник директора Наталя Мовчан, головний зберігач Марина Горанська, учений секретар Сергій Єсюнін, завідувачі відділу історії та відділу природи Ніна Стрижак та Неллі Мальована, старший науковий співробітник Ірина Корчевна. Промови супроводжувалися власноруч створеними відео- та фото-продуктами. Один з таких, до речі, розкриває красу подільської вишивки.

Тож, сьогодні з нагоди колоритного ДНЯ ВИШИВАНКИ ми вітаємо всіх українців зі святом та принагідно ділимося відеороликом «Духовні обереги єднання», створеним нашою музейною командою.

Подібні новини

Проскурівські американці: Гаррі Мармер – океанограф, експерт з припливів і течій

Серед найуспішніших американців ХХ ст. є чимало вихідців з Проскурова – теперішнього Хмельницького. Розповімо про деяких з них, які зробили за життя надзвичайні справи, стали відомими постатями не лише у США, а й в усьому світі.  Гаррі Мармер – океанограф, експерт з припливів і течій Життя людини на океанському чи морському узбережжі залежить від водної […]

Деталі

«Традиційні страви подолян»

Продовжуючи рубрику «Традиційні страви подолян» від Хмельницького обласного краєзнавчого музею, сьогодні  познайомимо Вас з деякими дуже цікавими назвами та описами випічки із тіста, які ми віднайшли у праці «Труды этнографическо-статистической экспедиции в западно-русский край. 1873» відомого дослідника, статиста та етнолога П.П. Чубинського. Паляниці – розводили борошно у теплій воді, чекали, коли воно трохи прокисне, потім […]

Деталі
Ваш запит відправлено
Відповідь від нас надійде вам на електронну пошту, яку ви вказали у формі
Цей розділ в процесі розробки
Незабаром ця сторінка з'явиться

Запит на екскурсію

Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу