Подібні новини
«З’їла борщ до кришечки, щоб не боліли кишечки!»
«З’їла борщ до кришечки, щоб не боліли кишечки!», «Який кухар, такий борщ», – любили повторювати у народі. А чи знаєте Ви, що кваліфікація кухаря визначається якістю перших страв? В такому випадку всі українські господарочки – надзвичайно талановиті кухарі, тому що майже кожна має свій рецепт смачного борщу. Сьогодні у нашій рубриці «Традиційні страви подолян» ми […]
«Український фарфор 19-20 століття»
У перші дні зими за участю науковців Хмельницького обласного краєзнавчого музею відбулася авторська презентація книги Миколи Козака та Олени Корусь, яка нещодавно вийшла з друку – «Український фарфор 19-20 століття». До презентованої праці увійшли фото музейних предметів – виробів Полонського заводу художньої кераміки, що яскраво відображають характерні особливості українського фарфору 2 пол. ХХ ст. Дякуємо […]
Ювілей С.М. Єсюніна
Колектив Хмельницького обласного краєзнавчого музею запрошує приєднатися всіх, хто знає та поціновує Сергія Миколайовича Єсюніна, до самих найкращих привітань та найщиріших побажань з нагоди славного ювілею нашого знаного науковця, глибокого історика, неперевершеного дослідника, відомого краєзнавця Поділля, ерудита та загалом щиру, відверту людину!