Хмельницький обласний краєзнавчий музей Адреса: Хмельницький вулиця Подільська, 12
Музей сьогодні: відчинено (09:00–18:00) +38 0382 762 340 +38 068 529 25 49

Новини

«Музей очима дітей». Нагородження

«Музей очима дітей». Нагородження
icon:arrow-back

Традиційний проект «МУЗЕЙ ОЧИМА ДІТЕЙ» від ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ закриває сезон, тож, хвилюючий час нагородження переможців настав!

З-поміж 72-х талановитих конкурсантів – вихованців ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ДИТЯЧОЇ ШКОЛИ ОБРАЗОТВОРЧОГО та ДЕКОРАТИВНО-ПРИКЛАДНОГО МИСТЕЦТВА – поважними членами журі заслуженим працівником культури України, директором Хмельницького обласного краєзнавчого музею Оленою Брицькою, членом Національної спілки художників України Яковом Павловичем, викладачем ХДШО та ДПМ Світланою Костюшко було визначено переможців аж у 5 номінаціях: «Казковий світ музейних залів», «Вишиване Поділля», «Проскурів історичний люблю і збережу», «Оригінальність» та «Наймолодший художник».

Всі учасники отримали грамоти та дипломи, а переможці ще й цінні подарунки! Отож, маємо аж 40 відзнак: 16 – перших, 13 – других та 11 третіх місць!

Колектив ХМЕЛЬНИЦЬКОГО ОБЛАСНОГО КРАЄЗНАВЧОГО МУЗЕЮ вітає юних художників та сердечно дякує всім за участь!

Творіть! Фантазуйте! Долучайтеся до наших наступних мистецьких ініціатив!

 

 

Подібні новини

Кирило-Мефодіївське товариство

На початку січня 1846 року в Києві була створена одна з перших таємних організацій України політичного спрямування – Кирило-Мефодіївське братство, яка проіснувала не більше п’ятнадцяти місяців, однак мала величезний вплив на українське національне відродження у ХІХ столітті. З-поміж дванадцяти учасників братства – історик та етнограф Михайло Костомаров, поет і художник Тарас Шевченко, письменник і етнограф […]

Деталі

«Проскурів на старих поштівках. Перший вокзал Проскурова»

Поштова картка 1918 р. цікава з двох причин. По-перше, на ній зафіксовано перший вокзал залізничної станції Проскурів, якого вже немає понад 80 років. По-друге, вона видана в роки Української революції 1917-1921 рр. Історія появи першого вокзалу переносить нас у 1870 р., коли було завершене будівництво залізничної лінії Жмеринка – Проскурів – Волочиськ. Залізниця пролягла зі […]

Деталі

Інформаційні матеріали до Дня Соборності України 2023 та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР

Шановні користувачі! Хмельницький обласний краєзнавчий музей доводить до Вашого відома інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня Соборності України–2023 та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки. Детальна інформація у PDF-файлі, завантажити.

Деталі
Ваш запит відправлено
Відповідь від нас надійде вам на електронну пошту, яку ви вказали у формі
Цей розділ в процесі розробки
Незабаром ця сторінка з'явиться

Запит на екскурсію

Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу