Хмельницький обласний краєзнавчий музей Адреса: Хмельницький вулиця Подільська, 12
Музей сьогодні: відчинено (09:00–18:00) +38 0382 762 340 +38 068 529 25 49

Новини

День знань. Живе і буде жити Україна.

День знань. Живе і буде жити Україна.
icon:arrow-back

“Літо збігло, як день, і з невлежаного туману вийшов синьоокий, золоточубий вересень”. Ці ліричні слова О.Довженко спадають на думку, коли приходить 1 вересня.

Перше вересня – це свято! Нові підручники, нові друзі, бажання до знань. Проголошення цьогорічного Дня знань – “Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ”.

Отож, у залах нашого музею знову гамірно!

Школярі жваво цікавляться давньою історією подільського містечка, порівнюють плани забудови XIX ст. із сучасною інфраструктурою. Найсміливіші та найвідважніші вже зібрали команду бажаючих взяти участь в археологічно-архітектурних дослідженнях підземелля аптеки Л.І.Деревоєда та колишнього ресторану “Слон”. А ще з неприхованою щирістю кажуть, що  не треба їхати далеко, аби побачити модерн, еклектику, необароко – можна ж просто пройтися вулицями міста: Проскурівською (Олександрівською), Кам’янецькою, Грушевського (Комерційною) або просто побувати в Хмельницькому обласному краєзнавчому музеї!

А відтак, запрошуємо на відвідини!

Подібні новини

Виставковий проєкт «Музейне дерево епох»

Спеціально до Дня музеїв! Оригінальний стартап від Хмельницького обласного краєзнавчого музею – «Музейне дерево епох»! Унікальний виставковий проєкт, що увібрав в себе та демонструє предмети різних історичних періодів, символізує розвиток, єдність й родовід нашої нації! Скористайтеся нагодою відвідати виставку у Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок!

Деталі

Вулиці твого міста

Через сучасні події в містах України масово перейменовують вулиці. Лише у нашому рідному Хмельницькому сьогодні змінено назви аж 45 вулиць! У зв’язку з цим Хмельницький обласний краєзнавчий музей запроваджує нову довідкову рубрику «Вулиці Твого міста», де ми будемо розповідати про постаті та події, що тепер написані на вказівних табличках. А розпочнемо ми з усім знайомої […]

Деталі

Міжнародний день захисту дітей

ЧУДОВИЙ ТА НЕПОВТОРНИЙ СВІТ МУЗЕЮ Діти – найбільш світле і чисте явище… Вони приходять у наш світ, щоб подарувати тепло і ніжність, море посмішок, радості і щастя!

Деталі
Ваш запит відправлено
Відповідь від нас надійде вам на електронну пошту, яку ви вказали у формі
Цей розділ в процесі розробки
Незабаром ця сторінка з'явиться

Запит на екскурсію

Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу