Хмельницький обласний краєзнавчий музей Адреса: Хмельницький вулиця Подільська, 12
Музей сьогодні: відчинено (09:00–18:00) +38 0382 762 340 +38 068 529 25 49

Новини

А третій же празник – Святе Водохреще

А третій же празник – Святе Водохреще
icon:arrow-back

Яка історія свята Водохреще? І чому воно має декілька назв? Чому надвечір’я у народі називають «голодним»?  Що символізують страви на нашому столі? Яка різниця між щедрівками та колядками? – на ці та інші  запитання дали відповідь фахівці Хмельницького обласного краєзнавчого музею вихованцям центру реабілітації «Родинний затишок» під час практичного пізнавально-розважального заходу «А ТРЕТІЙ ЖЕ ПРАЗНИК – СВЯТЕ ВОДОХРЕЩЕ» в рамках музейного проекту «ЧАЮВАННЯ ПІД ЯЛИНКОЮ».

Учасники заходу не лише слухали цікаві розповіді, але й колядували, щедрували, ласували кутею-узваром та взяли участь у кулінарному зимовому ХеНд-МеЙдІ «СНІГО-СНІГО-СНІГОВИК», адже напередодні Водохреща – ще й Міжнародний день сніговика.

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ дякує «Родинному затишку» за активність та багаторічну співпрацю!

До нових зустрічей!

Подібні новини

Ювілей С.М. Єсюніна

Колектив Хмельницького обласного краєзнавчого музею запрошує приєднатися всіх, хто знає та поціновує Сергія Миколайовича Єсюніна, до самих найкращих привітань та найщиріших побажань з нагоди славного ювілею нашого знаного науковця, глибокого історика, неперевершеного дослідника, відомого краєзнавця Поділля, ерудита та загалом щиру, відверту людину!

Деталі

Cвятковий майстер-клас «Квітковий букет»

Знання – справжня сила, яка допомагає долати труднощі та досягати успіхів. 1 вересня в Україні – День знань, а ще – день осінніх квітів. Хмельницький обласний краєзнавчий музей пропонує святковий майстер-клас «Квітковий букет» у техніці паперопластика. Музей щиро вітає всіх з Днем першого дзвоника.  

Деталі
Ваш запит відправлено
Відповідь від нас надійде вам на електронну пошту, яку ви вказали у формі
Цей розділ в процесі розробки
Незабаром ця сторінка з'явиться

Запит на екскурсію

Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу