Музейна робота –це не лише наукові дослідження, побудова виставок, проведення лекцій, а й веселі, цікаві та захоплюючі майстер-класи.
Продовжуючи нову «смачну» рубрику «Традиційні страви подолян» від Хмельницького обласного краєзнавчого музею, наукові співробітники разом із вихованцями та педагогами Центру реабілітації «Родинний затишок» вирішили покулінарити та поексперементувати, а саме приготувати своїми руками одну із страв осіннього врожайного кошика. А готували ми вінегрет – страву із суміші різноманітних сирих та відварених овочів, до складу яких входять картопля, буряк, квашена капуста, солені огірки, морква, квасоля, цибуля та спеції.
Робота кипіла жваво та весело. Вихованці із задоволенням нарізали овочі, заправляли їх олією та спеціями. А ще пригадували, які овочі вирощують на грядках їх батьки та які страви з них можна приготувати.
І ось ця мить настала – всі смакували власноруч приготовленим вінегретом!
Дякуємо «Родинному затишку» за гостинність та тісну співпрацю!
До нових зустрічей.