Хмельницький обласний краєзнавчий музей Адреса: Хмельницький вулиця Подільська, 12
Музей сьогодні: відчинено (09:00–18:00) +38 0382 762 340 +38 068 529 25 49

Виставки

Європа музейним зором

Європа музейним зором
icon:arrow-back

21 травня! З нагоди Дня Європи! ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ КРАЄЗНАВЧИЙ МУЗЕЙ організував черговий сюрприз для гостей та мешканців Хмельницького! Цього разу ми приємно дивували учасників заходу мобільною виставкою «ЄДНІСТЬ У РІЗНОМАНІТТІ» та авторським оригінальним арт-проєктом «МУЗЕЙ У ДИТЯЧОМУ СВІТОГЛЯДІ».
Сердечно вітаємо усіх зі святом! Пам’ятаймо, Європа починається не за кордоном України – вона починається у серці кожного з нас!

Подібні новини

Підводимо підсумки МЕГАактивного травня!

Отож, на початку місяця у нас продовжувались заходи, майстерки, лекції та виставка, присвячена Великодню! А далі: В рамках обласного семінару для керівників музеїв комунальної власності громад області на тему «Актуальні комунікаційні стратегії та практики діяльності музеїв у сучасних умовах» мали приємність приймати в наших стінах голову ХОВА Сергія Тюріна та директора Департаменту інформаційної діяльності, культури, […]

Деталі

Інформаційні матеріали до Дня Соборності України 2023 та 105-ої річниці проголошення незалежності УНР

Шановні користувачі! Хмельницький обласний краєзнавчий музей доводить до Вашого відома інформаційні матеріали Українського інституту національної пам’яті до Дня Соборності України–2023 та 105-ої річниці проголошення незалежності Української Народної Республіки. Детальна інформація у PDF-файлі, завантажити.

Деталі

Музеї україни. Погляд у майбутнє

10 конкретних пропозицій щодо відновлення України Українські музеї вимагають рішень вже зараз “Україна повинна стати найкращим місцем для життя, роботи та відпочинку”. Це ключова вимога, висунута більш ніж сотнею українських музеїв, які зібралися на конференції “Від кризи до майбутнього. Нові обов’язки музеїв в Україні” 28-29 травня в Берліні. Це була найбільша конференція українських музеїв з […]

Деталі
Ваш запит відправлено
Відповідь від нас надійде вам на електронну пошту, яку ви вказали у формі
Цей розділ в процесі розробки
Незабаром ця сторінка з'явиться

Запит на екскурсію

Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу
Перевірте правильність вводу